Thursday, January 26, 2012

Mr.Profiterole


       Leiskite pristatyti solidų (22 cm) džentelmeną misterį Profitrolį bei jo draugą boloninį šunelį Latte.  Šiam eruditui bei estetui didžiausią malonumą suteikia ramūs pasivaikščiojimai pėsčiomis europietiškų senamiesčių gatvelėmis kartu su Latte. Kas gi gali būti maloniau už rytinį kavos puodelį bei laikraštį mažoje cukrainėje Paryžiuje?.. Bet didžiausia jo pageida - kelionė aplink pasaulį per 80 dienų :) Tikiuosi, kada nors jis galės papasakoti savo anūkams, su kokiais nuotykiais išsipildė jo svajonės...
       Porelė sukurta 2012m. sausio mėn. Meškis pasiūtas iš moherinio kailiuko, turi 5 sujungimus-sąnarius, akutės-stiklinės, a-lia batų sagutės. Snukutis veltas sausu būdu. Nosis taip pat velta sausu būdu bei siuvinėta. Ponaitis kimštas sinteponu bei stiklo granulėmis. Tonuotas aliejumi. Aukšta skrybėlė-cilindras iš medvilnės, dirbtinio filco, pakietinta plastiku. Sketukas iš medvilnės, dantų krapštukų, vielos bei modelino, paauksuotas folija, sendinta bitumu. tvirtai stovi ant kojų, nes pėdutės pakietintos storu kartonu. Šuniokas gimė iš modelino bei vilnonių siūlų. Misteris Profitrolis jau surado namus - kaip ir norėjo, apsigyveno ten, kur vakarais dega žvakės, skamba tyli muzika...

8 comments:

  1. Labai labai grazus. Nosis - fantastiska, o augintinis koks superinis :)

    ReplyDelete
  2. Ačiū, Natalija, už šiltus žodžius - mums auksarankės pagyra aukso verta:)

    ReplyDelete
  3. Man šis džentelmenas irgi labai patinka :) o detalės ir priedai visi - liuks :)toks stilingas, skoningas - reikia jam mielų namučių Paryžiuje :)

    ReplyDelete
  4. Koks fainuolis džentelmenas! Pritariu Neringai, jam pats laikas į Paryžių :) Labai graži porelė!

    ReplyDelete
  5. Ačiū-ačiū, Neri ir Dzasmina, perdaviau Jūsų komplimentus misteriui Profitroliui, tai net rausvas pasidarė iš malonumo :)

    ReplyDelete
  6. Натушкин,спасибки тебе!:) Ты - Чудо и твои творения чудесные:)Романтичный, чуть неуклюжий, мечтательный… Всё... Влюбилась... Мой;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Господа, мистер Профитроль ответил взаимностью на столь тёплые чувства - он отправился жить в необыкновенно уютную и тёплую квартирку Арсеники :)

      Delete