Wednesday, November 9, 2011

Kalėdinių dovanėlių dirbtuvėlė

"Meškiuko grytelėje"šurmulys! Darome reviziją. Traukiame visus savo turtus, kruopščiai kauptus visus metus, ir lobius, užkastus gyliai-gyliai po 2011-ųjų naujametinių švenčių. Nors gamta dar visapusiškai priešinasi šalčių ekspansijai (ką tik grįžome su foksu iš miško - saulės spinduliai žaidžia tarp medžių tarsi maži kačiukai, o sušutę lapai skleidžia nepakartojamą, nostalgišką kvapą), pats laikas samdytis Kalėdų Seneliui į pameistrius. Mažos dovanėlės - eglutės papuošalai, adatinės, dėžutės smulkmenoms, tildos ir kiti mieli daikčiukai - pradžiugins mano draugus ir jus, mielieji, jei susigundysite ką nors įsigyti iš mano dirbtuvėlės. O gal turite kokių nors ypatingų pageidavimų? Pvz., jūsų močiutė mėgsta megzti - sukurkime jai Kalėdinį vainiką ant durų, papuoštą siūlų kamuoliukais ir virbalais... Rašykite - bendradarbiausime!

keli praeitų Kalėdų niekučiai
adatinės, kurios tikrai pagražins darbo vietą (ir išgelbės nuo tokių blogų įpročių, kaip mano - smeigti adatėles į rankovę)

papje mašė žaisliukai eglutei, ži-i-i-i-noma, meškiukai...
o štai šie medinukai tapo tradicija mūsų šeimoje nuo 2007 metų - senelis pripjauna pjūvių, vaikai džiovina juos prie pečiaus ir su malonumu dekoruojame visi kartu.

No comments:

Post a Comment